Mondhygiënist Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele mondhygiënist in Rotterdam met veel ervaring? De mondhygiënisten van Tandartspraktijk PureDent Rotterdam zijn specialist op het gebied van preventieve mondzorg voor het hele gezin. We controleren en reinigen uw gebit, zodat u weer een stralende lach krijgt én behoudt. Bij Tandartspraktijk PureDent ervaart u de volgende voordelen:

  • Mondhygiënisten met jarenlange ervaring
  • Bij PureDent ervaart u altijd een rustige behandeling
  • We zijn gespecialiseerd in angstbehandelingen
  • Uitgebreide controles en professioneel advies

Maak online een afspraak of neem bij vragen contact met ons op via onderstaande buttons. Onze mondhygiënisten nemen graag de tijd om uw gebit te beoordelen en een passend behandelplan op te stellen.

Afspraak maken met de mondhygienist Neem contact met ons op

seperator

Mondhygiënist van PureDent

Tijdens een bezoek aan de mondhygiënist van PureDent krijgt u een duidelijk beeld van de huidige staat van de gezondheid van uw gebit, stellen we een duidelijk behandelplan op en luisteren we naar uw wensen en voorkeuren. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van behandelingen voor angstige patiënten en nemen graag de tijd voor u, zodat u zich altijd op uw gemak voelt. Een bezoek aan de mondhygiënist van PureDent is zelfs uit te breiden met een stoelmassage en aromatherapie. Zo komt u tot rust en voorkomen we eventuele paniekaanvallen. Neem contact met ons op via 010 466 0161 voor meer informatie over onze mondhygiënist.

 

Welke behandelingen voert een mondhygiënist uit?

De mondhygiënist van Tandartspraktijk PureDent Rotterdam reinigt onder andere uw gebit, verwijdert tandsteen en tandplak van uw tanden en kiezen, polijst vullingen en verbetert de algehele gezondheid van uw gebit. Ook geven we u adviezen mee over het behouden van een gezond gebit en tandvlees.

Wanneer maak ik een afspraak bij de mondhygiënist?

Om een zo gezond mogelijk gebit te krijgen en te behouden adviseren we om regelmatig naar de mondhygiënist te gaan. Ook als u (nog) geen problemen met uw gebit of tandvlees heeft, is het voorkomen ervan minstens zo belangrijk. De mondhygiënist adviseert u graag over preventieve mondzorg.

Bij welke klachten ga ik naar de mondhygiënist?

Wanneer u last heeft van onder andere ontstekingen in uw mond of tandvlees, tandplak, tandsteen, parodontitis, gevoelige of loszittende tanden, een slechte adem of vieze smaak in uw mond adviseren we om een afspraak te maken bij uw mondhygiënist.

Hoe vaak moet ik naar de mondhygiënist?

In de meeste gevallen stellen we een behandelplan op waarin u minimaal twee keer per jaar naar de mondhygiënist gaat. Zo kunnen we de voortgang van de behandelingen goed monitoren. Indien nodig, vragen we u om na een aantal maanden terug te komen voor een extra controle.

Worden de kosten voor de mondhygiënist vergoed?

Of de kosten voor de mondhygiënist door uw zorgverzekeraar worden vergoed is afhankelijk van uw polis. De kosten zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgesteld en worden niet vanuit de basisvergoeding vergoed. Neem contact op met uw verzekeraar om te controleren of u recht heeft op een vergoeding.

seperator

Maak een afspraak bij de mondhygiënist in Rotterdam

Heeft u last van ontstekingen, bederf of een verslechterde mondhygiëne? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij de mondhygiënist van Tandartspraktijk PureDent Rotterdam. We helpen u graag met het verbeteren en het sterk houden van uw gebit. Samen zorgen we voor een stralend gebit. Ook bij vragen neemt u contact met ons op via info@puredent.nl of 010 466 0161.

Afspraak maken met de mondhygienist Neem contact met ons op

Contactgegevens

Stadhoudersweg 4B
3039CA Rotterdam

Telefoon: 010 – 466 01 61
WhatsApp: 06 23 48 93 71
E-mail: info@puredent.nl

Openingstijden

Maandag: 12:30-18:30 uur
Dinsdag: 07:30-13:30 uur
Woensdag: 12:30-18:30 uur
Donderdag: 07:30-13:30 uur
Vrijdag: GESLOTEN
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN